Ücretsiz Firma Ekle
Beyer Makina 
(312) 815 14-59
(312) 815 14-39
Saray Mah Keresteciler San Sit 15.Sok No:5
Kazan / Ankara

HAKKIMIZDA

    Firmamız 1988 yılında Alman BEYER GmbH ortaklığında Ankara’da kurulmuştur. 1971 yılından beri Almanya’da faaliyetlerini sürdüren BEYER GmbH bu ortaklıkla uzun yılların bilgi birikimini ve tecrübesini Türkiye'deki sektöre taşımış bulunmaktadır. Türkiye’de kurulmuş olan firmamız, iç pazarın ihtiyaçlarını karşılamakla birlikte, imalatının büyük bölümünü Avrupa, Asya ve Afrika ülkelerine ihraç etmektedir. Dünyada ve Türkiye'de başarılı projelere imza atan BEYER, müşteri odaklı üretim politikası, kaliteli ürünleri ve satış sonrası hizmetleri ile seyyar eleme, kırma ve yastıklama tesislerinin imalatında siz değerli müşterilerimizin güvenini kazanmıştır.

    İMALAT PROGRAMIMIZ
    İnşaat ve madencilik sektörlerine yönelik makina imalatı gerçekleştiren firmamızın ürünleri;

    Seyyar Eleme Tesisleri:
    15 m³/saat kapasiteden başlayıp 200 m³/saat kapasiteye kadar eleme yapabilen tesislerdir. Bu kompakt ve profesyonel makinalar, otoyol inşaatlarında, toplu konut yapım bölgelerinde ve madencilik sektörlerinde kullanılmakta olup, kömür, kireç, mıcır, çakıl, kum, toprak, bims, moloz v.b. malzemeleri problemsiz ve ekonomik olarak eleme işlemini gerçekleştirmektedir.

    Seyyar Kırma Tesisleri:
    15 ton/saat kapasiteden başlayıp 300 ton/saat kapasiteye kadar kırma yapabilen tesislerdir. Bu kompakt ve profesyonel makinalar, inşaat atıklarının yeniden değerlendirilmesi (recycling), taş ve maden cevheri gibi malzemelerin kırılmasında kullanılmaktadır.

    Seyyar Yastıklama Tesisleri:
    Bu kompakt ve profesyonel makinalar, petrol, doğalgaz, su boru hatlarında ve kablo döşemesi esnasında yastıklama işleminde kullanılmaktadır.

    Seyyar Tamburlu Eleme Tesisleri:
    Bu kompakt ve profesyonel makinalar, kompost gübre, torf v.b. malzemelerin elenmesinde kullanılmaktadır.

    Kovalı ve Dubalı Ekskavatör Tesisleri:
    Bu profesyonel makinalar, göl, gölet, büyük ırmak ve denizlerden kum, çakıl çıkarmak amacıyla kullanıldığı gibi, kirlenmiş göllerin ve zamanla dolmuş olan barajların balçıktan temizlenmesi maksadıyla da kullanılmaktadır. Böylelikle ekolojik dengeye katkı sağlamaktadır.